Grattis Fredde :D

Idag fyller fredde 20 år. Hoppas han har haft det en bra födelsedag, fast han har jobbat. Ska gratta honom på onsdag hade jag tänkt. I natt när han kom hem o skulle lägga sig så kom han inte så långt in i rummet, jag o jimmy hade varit där o fyllt rummet med 96 st ballonger, hehe :D Vi är sånna i våran släkt när någon fyller jämt. :P

Allt

Jag vet inte hur jag ska klara av allt det här, jag orkar ju inte ens med mig själv.
Jag skulle behöva gå ut på krogen, och bara skaka loss.. men vem ska hänga med? Vart ska jag få pengarna ifrån, jag vet inte. Jag får sitta här hemma o grubbla över det. nu måste jag vidare  i  verkligheten.

midsommar

Igår var det midsommarafton.. blev inte mycket festande för min del, ligger sjuk, men hade det kul om man tar bort det. Idag händer inte så mycket, ska ta det lungt, så att jag blir frisk. Ska till ullared på måndag så jag måste vara frisk då så att jag orkar med dagen. På måndag ska fredrik in till skövde o skriva på kontrakt innan jobbet, efter det kan va prata med hyresvärden om vi kan flytta härifrån en månad tidigare, enligt kontraktet är det 3 månaders uppsägningstid o det blir det om vi flyttar en månad tidigare. så om allt blir som det tänkt så kan vi flytta redan i augusti :D Helt underbart :D Nu ska ja gå ut o se om alexandra har lyckats klara sig ifrån fredrik o martin, dom häller vatten på henne, stackarn.
ha en bra dag:D


Jag på midsommar, den stunden jag mådde bra :D provade fredde mjukisbrallor :D

röra

Sitter här hemma o väntar på att köttfärsen ska tina. Hela stället ser ut som en enda röra. Grejer precis överallt. Saker som ska slängas, saker som ska sparas. Måste nu gå o fixa maten.. ha en bra kväll!

Lägenhet

I morse ringde jag angående en lägenhet, och jag blev väldigt glad för vi fick lägenheten, så nu flyger jag ut ur den här byhålan. Än så länge så börjar vi flytten i september. Nu ska jag slänga på en film o se på, har inte vaknat riktigt ännu, min kära pojkvän ringde o väckte mig i morse klockan halv sex, sen börja brandlarmet pipa för dåligt batteri, ingen bra väckning :P. hej svejs

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0