ska ut i kväll :D

Ikväll ska jag ut på krogen, ska bli sketkul, har inte vart de på nästan två år. Dålig stil av mig. Men det ska bli jävligt kul, :)
På dan sak vi ner till stan, jag ska bara fönstershoppa. har inga pengar, spenderade allt på G-kås. *hehe*
Nä nu ska jag kolla på sista Ugly Betty avsnittet på säsong ett. *Äntligen*
Ha det bra

Två timmar

Åkte två timmar idag helt i onödan, när jag kom till skolan var inte läraren där, hon var på semester idag, så jag o fredde satt typ en halvtimme och sen åkte vi hem.
Har inte fått så mycket gjort idag känner jag. skulle ha gjort en massa, men jag har inte orkat. det ser ut som ett bombnedslag här, får ta det i morgon istället. om typ en timme börjar vänner, men vad ska man hitta på innan dess, kanske ta något att äta, känns som om det är dags nu. Andra Avenyn är idag, undrar vad som händer idag då, massa intriger som gör att man inte kan sluta kolla :P
Nä nu ska jag nog ta något att äta, kanske göra varma mackor, mums.
Ha en bra kväll :D

Ullared

Var i Ullared igår med min älskling och Terese och Fredrik, det var kul, förutom att jag på vägen ner hade jätte ont i magen, och inne på G-kås, höll på o tuppa av därinne och höll på o spy flera gånger. Det var inte så jättekul, men sen plötsligt försvann det, så då var det bättre, handlade väldigt mycket, mer än vad vi hade tänkt, som vanligt *hehe*. Vi hade bilen fullsmackad, så vi satt med grejer i fram, jag kunde knappt röra mig jag hade fullt vid benen och på knäna, sen hade jag oxå två jättehöga vaser som jag hade i knäna mot magen, hehe måste sett förjävla roligt ut asså. Sen när vi väl kom hem, packade vi ut allt, slog in mina svärföräldrars peresent och åkte igen. Jenny fick sin present, hon blev jätteglad för den, vi hade köpt benvärmare, mössa, halsduk och vantar till henne, jag var lite orolig om hon skulle bli besviken att det inte var någon sak, men hon blev jätteglad :) svärföräldrarna blev glada för sin brödrost, för det behövde dom en för deras hade gått sönder. Nu sitter min älskling och dunkar som faan med sina nya datahögtalare som han köpte igår. och jag sitter här och skriver. hehe känns som ett bra liv :P
Nä nu måste vi plocka undan för här ser det förjävligt ut, ha en bra dag :D


Något som fattas

Det är jobbigt när någonting fattas i sitt liv, något som igentligen betyder mycket.
En vän som sitter en nära hjärtat, som i stort sett ljugit hela tiden.
Även fast jag är arg så saknar jag henne jätte mycket, men det är inte jag som ska be om ursäkt.
Jag vet att hon har det jobbigt och så, det har jag oxå haft, men jag har alltid bett om ursäkt om jag har
bettet mig illa åt. Du vet att du alltid kan ringa och prata med mig, det är bara att ta upp telefonen och slå numret och be om ursäkt, så lyssnar jag. Jag har ingen aning om varför jag skriver detta igentligen.
Det är nog för att även om du skulle slå mig blodig och sen be om ursäkt så skulle jag förlåta dig.


I morgon ska jag träffa Ella :D:D Ska bli jättekul, träffar inte henne så ofta. längtar tills i morgon.


Din smärta är min smärta även om vi bett varandra dra åt helvete
Kussilull

Hösten

Gud vad jag älskar hösten, med alla olika färger på träden som lyfter bort det tråkiga vädret. Men nu är hösten snart på väg att försvinna, snart är det bara gått och tråkigt ute. För någon snö kommer väll inte i år heller.

RSS 2.0