Äntligen

Det finns inga ord att beskriva hur det känns. Tack så jätte mycket att du kunde förlåta mig, det känns så himla mycket bättre nu, och jag hoppas att någon dag vi kan komma tillbaka till vårt gamla och ha kul ihop. Du betyder så himla mycket för mig och kommer alltid göra. Livet handlar om att förlåta och bli förlåten. Om man går runt och är osams med människor som betyder mycket för en så finns det inget liv. Livet är dom man har nära hjärtat, och därför blir det då lättare att förlåta. Det är så himla tråkigt att man missat så mycket, men det får man ta igen när man börja släppa loss och kan ha roligt tillsammans igen. Även om det kan ta tid så är det värt väntetiden. Men ibland vill man att tiden ska gå mycket fortare. Men man får ta fra tålamodet.

Hur det är att leva ihop med en databeroende

Att leva ihop med en databeroende är som att leva själv fast är mer tomt i hjärta och själ.
Man stiger upp på morgonen flera timmar innan än den person man lever med, man äter aldrig någon frukost tillsammans.
Den ända stunden man har tillsammans är middagen eller när man städar. Under middagen har man inget att prata om pga att man inte gör något tillsammans, den andre har bara sin dator i intresset. Allt börjar med att man skaffar internet, sedan är det oftast vänner som visar något roligt spel. Personen börjar sitta någon gång ibland och man har sina kvällar tillsammans. Sen blir allt värre när personen bara kommunicerar med vänner över internet. Sen sitter personen där 7 dagar i veckan i stort sett från dag till sen natt/tidig morgon. Då har man bara tv kvar att få sällskap av hemma.
Att aldrig lägga sig samtidigt gör nog mest ont, man har en stor säng som man alltid ligger själv i när man ska sova.
Det känns som om man har förlorat någon och det har man ju, sin sambo har försvunnit in i datavärlden. Där man inte existerar mer. Om personen sitter o diskuterar något så är det i stort sett bara om dator och spel, när man lever i ständigt data då kan man bli tokig till slut. Man vill bara skrika ut att det finns faktiskt mer än dator och spel att prata om. Men man gör det inte, för man vet att det finns inget annat att prata om för den personen.
Vid den här tiden umgås personen i stort sett bara med vänner som personen spelar med, om umgås nu existerar.
Det är i stort sett bara genom datorn personen kommunicerar med sina vänner, ibland annan teknisk sak som en telefon.
Personen straffar tagentbord och databord för att det går fel i spelet, och skriker och gapar på personer den spelar med om dom gör något personen inte tycker om. Man vill bara slå av öronen ibland o slippa höra det.
Oftast så kan inte personen slita sig ifrån datorn, under städning så springer personen mellan datorn och städningen, i stället för att städa klart och sen sätta sig. Det är den "långa" stunden att vara ifrån datorn som är jobbigt för personen.
Jag tror inte att man kan ta sig ur databeroendet utan att ta bort dator helt och hållet. Men att ta bort en dator för en databeroende är som att köra en bil med ögonbindel på sig. Ganska riskabelt med andra ord.
Men att låta käleken, förhållandet och livet förstöras på grund av en dator, det förstår inte jag. Man mister inte bara sin kärlek, man mister till slut sina vänner som är utanför datavärlden. Om man inte kan inse det själv, eller när den man lever ihop med säger ifrån att det är nog och inte lyssnar eller förstår är det ganska kört, då kommer man aldrig inse det.

Det är ju lördag

Och ändå sitter jag här hemma i soffan och funderar på o lägga sig. Men det blir väl så när vänner bor en timme bort med buss. Visst åker inte jag så mycket till mölltorp, men jag vill inte a i den jävla skithålan. det är så mycket skit snack överallt. Folk skvallrar hela tiden. Det är så himla mycket skönare här. Jag börjar nog bli gammal, hehe. åren bara går, det är faan jobbigt. vad har jag gjort för någon nytta i mitt liv? Nä man kanske ska börja tänka om lite och inte låta dagarna bara försvinna, försöka bli något och någon. Nä nu känner jag för o sova, somnade i soffa här förut, fy faan vad jag var trött då, jag var så där obehagligt trött. Hoppas ni har haft en rolig kväll :D

Sex and the city

Sitter här o kollar på Sex and the city filmen, fy faan den är ju skitbra :D ångrar verkligen inte att jag satte i den i dvdn.
Ni som inte har sett den ännu, KOLLA PÅ DEN!! :D Fast jag kan tänka mig att dom flesta har redan sett den då men ändå.
Tänk om man hade en sån rolig vänskap :D Den riktigt nära tjejkompis jag har är Sofia och jag tackar livet för att jag har henne, hon finns alltid där när man behöver henne. Man kan prata med henne om precis allt, plus att vi är väldigt lika i tänkande och så. Vi har mycket gemensamt. Och äntligen har hon flyttat tillbaka till sverige med sin pojkvän och deras son. Så nu kan vi ses oftare och det kommer bli lättare att prata om allt, kan vara lite svårt ibland o prata om allt på msn. hehe.
Vi får nog ta a girlnight :D Bara sitta o prata om oss, hehe :P Nä men det är mycket o roliga o ha en bara tjejkväll för då behöver man inte höra massa killsnack halva tiden och då slipper dom höra oss på ett tag :P hehe.
Får ta o försöka få tag på henne o se om vi skulle hitta på något på nyår. Men det är ju lite svårt o få tag på henne för hon är ju typ överallt :P hehe.
Nä om man skulle ta o se slutet på filmen.
Ha en bra kväll :D

Snopen

ibland blir man lite snopen, jag trodde idag att mina gäster skulle stanna kvar längre o äta här, men det blev inte så, dom ville väl hem och härifrån ;P hehe det är väl inte så roligt här kan ja tro. sitter o kollar på Da vinci koden, ska sedan kolla på Sex and the city. Har inte sett den ännu, får se om den är bra, har hört att den är jättebra iaf. Snart är det nyår, har ingen aning om vad jag ska göra då. Måste få tag på Sofia o kolla om i skulle fira ihop. Annars måste jag komma på något annat. Vem vet, jag kanske blir helt själv, ja jag får se det är några dagar kvar iaf. Nä om man ska ta o kolla på filmen kanske. hehe

Filmer

Satt o kolla på Ginza om jag hittade någon rolig film, dom säljer ut endel från 10kr styck, men jag vet inte hittade inte någon. ändå är det bra filmer, men kände inte för någon. Men men, så kan det va ibland, har ingen aning om vad ja ska göra mer nu medans dom kollar på körslaget. Jag vet inte hur det blir så men, men jag flyttar mig hela tiden så att andra ska bli glada.  Asså det är inte så illa som det låter men får inte fram rätt ord.  men jag låter alltid mina gäster få kolla på det dom vill även fast jag hatar det programet typ. Jag är väl för snäll så jag stöter ut mig själv, så går jag runt i lägenheten o försöka hitta på något o göra, just nu sitter jag här, men jag har redan tröttnat. hehe. så jag vet inte vad jag ska hitta på i en kvart.
Ska dra vidare i lägenheten nu. Ha de bra :D

Mellandagsrean :D

Ja då var mellandagsrean igång då. Handlade inte så mycket, det är mina kära pojkvän som har pengar, men jag fick ett par byxor på gina. Det var inte lätt o hitta något därinne, det ar mer folk än kläder därinne. så det var lite svårt att ta sig fram, men jag skulle ha ett klädesplagg. Jeansen låg i en enda stor hög, så det var som att leta efter en speciell myra i en myrstack. Men jag hittade ett par jeans i rätt storlek. Min pojkvän köpte ett par byxor på Jack and Jones, skitsnygga var dom, men det var ingen rea på dom så dom var lite dyra om man säger så hehe. Det roligaste var att vi köpte ett typ tidningsställ på hem&hobby, o när vi kom hem så tog ja ut den ur plasten, då var det fel på den, så vi måste åka ner o byta den, jätteroligt. Shit happens.
Nu sitter Jimmy o fredde o kollar på körslaget, jag tycker inte att det är så jävla roligt så då satte jag mig vid datorn så länge i stället. Sen skulle vi nog kolla på film tror jag. Vi provade mitt Abba Singstar förrut, det var svårt, men roligt :D
Man känner ju igen låtarna så att säga.

Julen

Nu har julen varit. Det var en bra jul, hade det jättemysigt. Massa god mat, och många nära hjärtat omkring sig. Den ända som saknades var lilla Star. Saknar honom jättemycket.
I morgon börjar mellandagsrean, oj vad mycket folk det kommer va i stan då. hehe. Men ändå ska man ner. Man kan ju hitta lite fynd. :D Min stationära datar har pajjat det klart, så det ändå ja kan göra nu är o sitta vid internet för min bärbara klarar inte av mycket, det är en jävla skitdator. Jimmy o Fredde kommer in i morgon vid elva, det ska bli jättekul :D vi ska gå på stan o sen på kvällen ska vi testa min nya singstar skiva Abba :D Kan knappt vänta :P hehe. Idag har jag fixat i ordning två dvdskivor med bilder till morsan o farsan, o en skiva till mormor. Ska fixa minst tre till. Hoppas på att få det gjort i morgon så att morsan kan ta med dom i morgon när hon skjutsar hem syrran. Jag får nog gå upp vid nio kan ja tro. sen får vi se om jag hinner med alla. Sitter här o halv kollar på pirates in caribian på tv4. är inte så upplagd för den känner jag. får se om ja byter kanal. Det är så gött vid jul när dom sänder hur många filmer som helst på tv. Då har man lite mer o välja på.
Nä nu börjar det bli lite mer spänning i filmen, ska nog ta o kolla lite. Hoppas ni har haft en bra jul.

Saknar dej min skyddande stjärna.

Sunny saknar dej Star


R.I.P. Star min älskade kisse

STAR Född 2/10-03 gick bort 20/12-08
Jag saknar dej så himla mycket. Jag hoppas att du har det bra där du är nu.
Du räddade mitt liv, men jag kunde tyvär inte rädda ditt.

Sunny är jättedeppig här hemma, han springer ut hela tiden för att leta efter Star.
Han äter väldigt dåligt och han är i vanliga fall ett matvrak. Är så jobbigt och se honom så här.
Sunny är upp växt med Star, han var som Sunnys pappa. Även fast Sunny lärde honom några dumheter.

Varje morgon kom Star upp till mig och var dunderkelen, även fast det var för att han ville ha mat så var det så himla mysigt. Han var så kelen så han nästan kröp ur skinnet. Han skulle alltid stånga mig i ansiktet, hela tiden.
Men så fort jag sa puss så vände han ner huvudet så att jag kunde pussa honom på huvudet.

I lördags när jag var tvungen och åka i väg akut och låta honom somna in var en av dom värsta dagarna i hela mitt liv, Star var inte ett djur för mig, han var min bäbis, även fast han var 5 år. Han var min familj. Kommer alltid att sakna den killen.


Inför Jul

Idag har jag o Fredrik fixat klart nästan allt inför julen. Köttbullarna är klara, gjorde dom idag, julgodiset är klart, gjorde det i går tror ja ;P hehe. Städningen är klar, tack vare att Sofia ringde idag och sa att hon, Alex och Elias skulle in till skövde, o undrade om dom kunde komma förbi. Då blev det krut i räva på mig o Fredrik. De var jätte kul att dom kom, Elias har äxt så enormt. Han har så himla mycket energi. Han gillade iaf nappen jag hade köpt, var ju tvungen, det stod ju Elias på den så. hehe. I morgon så ska vi till morsan, hon har fyllt år så vi ska fira henne, o då ska dom fira Fredrik samtidigt, istället för att dom ska behöva åka in hit, dom har så himla mycket o göra nu så det räcker. Så innan vi åker i morgon ska jag fixa i ordning mig, o så ska ja o fredrik baka det sista som vi ska ha med, och för hoppningsvis så hinner jag o klippa honom, han ser förjävligt ut. Det ser ut som om han har en hjälm på huvudet :P hehe. Inte alls snyggt. På söndag ska Fredriks släkt komma hit o fira honom, fast det blir tidigt som tur är. Måste ju plocka undan o diska o så innan måndag. På måndag ska vi ha våran "lilla jul" med Fredde och Jimmy och i år ska syrran vara med oxå. Så då ska vi ha julbord, gottit. Och byta julklappar, och umgås o ha det kul. det blir väl så att vi spelar sista ordet eller med vilda gester. ingen aning om hur det sista ordet stavas ;P hehe. Jaja jag är inte helt värdelös :P
Det "roligaste" var härom dagen när ja o Fredrik skulle slå in dom sista julklapparna då julpappret tog slut typ, för stora paket. Vi får ta o hoppa på sakerna så kan vi slå in dom sen, hehe nä ja bara skoja. Som tur var så hade morsan massa hemma, så jag ska sno med mig lite i morgon. Nä om man skulle ta o kolla på den här lite halvkonstiga filmen o sen lägga sig. Är helt slut efter denna dag. Ha re bra

idol

Då är det idol, paus just nu. Tre kvar Alice, Robin, Kevin. Det är svårt nu, alla tre är jävligt bra. Men jag tror faktiskt att det kommer bl två killar i final i år. Men vem vet?
Förra gången, ja då åkte Johan ut, vilken drama det var på idol då, haha.
Nä nu börjar det igen. kommer tillbaka senare

Nu är det paus igen, dom har fått sjunga sin första låt. Jag tycker synd om Robin, jurryn hade valt fel låt till honom sa dom, det tycker jag är väldigt dålgt. Bara för det kanske han missar massa röster nu. Hoppas att han kör på med nästa låt.
Jag undrar om min kära pojkvän kan ringa snart, är jätte hungrig. men jag får la vänta ett bra tag tror jag.
Jag kommer tillbaka efter nästa paus.

Nu har alla sjungt två låtar var, ja kevin kommer ju lätt till final. Men sen är det ju Alice eller Robin? Det är svårt. Men vi får vänta o se nu. nu kommer min kära pojkvän ta internet. så ha en fortsatt bra kväll.

Jag har internet en liten stund till :) Ja då är Alice och Kevin i final. Ska bli kul o se vem som vinner nästa fredag :D
Det var tråkigt att Robin åkte ut bara, jag tyckte att han verkligen förtjänade en finalplats så som haan har utvecklats under den tiden. Happ, undrar om man får sova något i natt, det märker jag.
I morgon så kanske jag ska till mölltorp o dricka lite, men jag vet inte riktigt ännu om jag har någon större lust när de är hundar med i bilden, orkar inte med hundar, plus att jag igentligen inte tål dom heller. Men jag får se vad jag känner då. Vem vet, jag kanske har jätte stor lust. men men, vad faan ska jag hitta på nu då, har inget internet snart. funderar på om jag ska bära in datorn till sovrummet o slänga på en film, om jag inte ska ta o sova. Jag får se hur det blir.
Jaja, imorgon är det en ny dag, får se vad som händer då, sov gott

slappat

idag har jag bara tagit det lungt, haft lite ont i magen idag med, men inte så farligt. Har legat i soffan o kollat på film och serier hela dan, jag har tagit hand om lite disk dock. Jag gick in i sovrummet idag, och över hela golvet låg det kattpälstussar, star o sunny hade nog blivit lite osams, hehe, sunny kan reta gallfebern på star i mellenåt. Nu ligger star här i soffan bredvid mig o sussar, ser så himla gött ut, men känner att det är lite förtidigt för det än. i morgon ska jag ta hand om tvätten, vi har tvätt halvvägs upp till dörren, så det behövs kan man säga. nä nu ska jag kolla på tv:n... ha re bra

ca 1 timme

Nu har jag vart hemma ca en timme, känns inte som det, men det är skönt o va hemma lite. åkte tidigt från skolan idag, hade sån magvärk så jag orkade va kvar mer, så jag drog hem till morsan o farsan, satt där, sen kom dom hem, dom har varit i england, dom såg lite sletna ut, kan ju bero på att dom knappt sovit något. hehe.
Filmen jag såg igår var ingen höjdare, det var nog den värsta film jag har sett. Men allt kan inte vara bra.
I morgon tror ja att det är då sofia, alex och elias flyttar till swe, ska bli jätte kul. Sitter här o väntar på att hon ska komma in på msn, så man kan prata lite, men jag tror hon har fullt upp där hemma nu. hehe.
Hoppas att vi åker nu till Liseberg, skulle va jättekul att hitta på något ihop.
Min lilla star (katt) ligger i soffan här och snusar, det ser jävligt gott ut o sova.  Men det blir inte än på ett tag för min del. Tänkte sitta här ett tag till o se om Sofia kommer in.
Vad ska man göra en onsdags-kväll? inte ett skit, sitta här o stirra in i en skärm. Funderar på om man skulle ta hand om fotona, men jag vet inte om jag orkar. Nä nu ska jag kolla vidare. Ha en bra kväll

Snö

idag har inget roligt hänt, förutom att det snöa, började med snöblandat regn och sen snö. Så nu är det lite vitt ute igen, håller inte länge kan ja lova. Så är det alltid nuför tiden. Här hemma ser det ut som helvete, köket består av 20 ton disk, men det är inte jag som ska ta hand om det :D känns riktigt skönt. Sitter här o kollar på en film på tv:n vet inte vad den heter, ska kolla det tror jag... American dreamz heter den, den verkar faktiskt bra, ändå sitter jag här o skriver :P hehe.
I morgon kommer morsan o farsan hem från england, hoppas att dom har haft det bra även fast morsan var sjuk, vet ej om hon blev något bättre då men. hehe. Ska åka hem till dom på torsdag o hälsa på, o höra hur dom har haft det och så.
Nu är det snart jul, och alla börjar stressa runt, och jag är tyvärr en utav dom. :P har fått ganska mycket gjort faktiskt, o ingen hjälp av karln, ovanligt :P Nu är det en jävla reklam på tv, det finns inget mer som irriterar en när det är reklam, vad faan ska man gra under reklamen, man kan ju inte gå på toa varje kvart, :P det jag ska göra i nästa paus är iaf att koka ett ägg till i morgon, så man har något att äta på lunchen i morgon, annars funkar det inte o räkna matte, är inne på ekvationer, o det är helt omöjligt, har hållt på med det hela hösten, o fattar inget fortfarande :P hehe
Ska försöka göra prov snart, går det bra så gör det de, om det inte gör det, så är det bara o försöka igen.
Nä nu ska jag kolla på filmen, pausen är slut nu så, aja. Ha en bra kväll

sjuk dröm och sjuk dag

Härom natten hade jag den sjukaste drömmen, den började med att en jättestor orm hade svalt en människa, alla runt om trodde att människan var död, folk kände på ormen där människan lo, sen plötsligt började den röra på sig och alla blev livrädda. sen var jag plötsligt kidnappad av en alkolist, ena stunden var det en tjej o ena stunden var det en kille. Jag hade en liten dotter som blev slagen o våldtagen av kidnapparen, sen plötsligt så gjorde jag ett graviditetstest som visade positivt, sen vaknade jag, det var nog den sjukaste drömmen någonsin. helt sjukt asså, kan inte ens tyda denna dröm på något sätt om det inte är så att jag är sjuk i huvudet :P hehe.

Idag så skulle jag göra mitt prov, så jag var klar med den kursen, det gick inte så bra pga av att läraren är så jävla elak, hon skäller hela tiden, hon idiotförklarar en så fort man frågar något, hon trycker ner henne totalt, jag tycker synd om stackarna som alldrig har suttit vid en dator förrut, gud vad jag lider med dom. Det är så himla skönt att slippa ha henne mer nu, äntligen slipper jag henne. Så himla underbart.

RSS 2.0